Preocupació entre una part dels establiments de les galeries comercials per les limitacions d’ocupació a la via

Temen que les mesures puguin comportar-los la ruïna i tancament de negocis

Alguns propietaris de botigues de les galeries comercials Galeries Neptú i Montseny de Platja d’Aro han expressat la seva preocupació, a través de les xarxes socials, sobre la decisió del consistori de controlar l’espai on se’ls permet instal·lar els seus expositors a l’interior de les galeries per assegurar el distanciament.

L’Ajuntament ha pintat unes franges grogues al terra que limiten l’espai pels expositors a cinquanta centímetres de la façana per a garantir la seguretat de pas que recomanen el govern de l’Estat i la Generalitat, tal com ha explicat l’alcalde, Maurici Jiménez, el qual admet que es tracta d’una decisió difícil, però necessària fer compatible les prioritats sanitàries i socioeconòmiques a tots els eixos comercials de la vila.

Els comerciants indignats manifesten la seva preocupació perquè aquestes mesures puguin accelerar la fi dels seus negocis i comportin la seva ruïna. També lamenten que només s’hagi consensuat amb una part dels empresaris i demanen al consistori que rectifiqui.

L’alcalde es mostra obert a escoltar i estudiar qualsevol proposta, sempre que sigui realitzable i viable econòmicament, i recorda que està en marxa un important paquet de mesures de caràcter econòmic i social per combatre les nefastes conseqüències de la pandèmia. També es compromet a suprimir aquestes mesures quan les administracions competents retirin les recomanacions de distanciament.

Podeu llegir totes les reaccions aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *