Retorn a les aules sota estrictes mesures de seguretat i distanciament

Moltes famílies han decidit no portar els seus fills als centres educatius

Amb la fase 2, els centres escolars de Castell-Platja d’Aro han pogut reobrir. Però el retorn es voluntari i moltes famílies han optat per no dur els seus fills als centres i que acabin el curs telemàticament.

Els nens i nenes que han tornat, abans d’entrar al centre, han de superar un estricte control de seguretat com rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, el professorat pren a cada alumne i adult que accedeix a l’escola la temperatura per a confirmar que no hi ha símptomes de Coronavirus, s’han de respectar uns circuits estipulats pel centre o, a dins a l’aula, asseure’s a la taula assignada per a mantenir la distància de seguretat o l’ús de mascareta si no es pot mantenir la distància, entre diverses mesures.

El primer dia de retorn a l’escola, a més, s’ha de presentar una declaració responsable signada pels pares (com ha estat el cas aquest dimarts dels alumnes de 6è de primària de l’escola Els Estanys).

Un retorn a l’escola sense contingut acadèmic, molt enfocat a l’acompanyament emocional i on els nois i noies realitzen activitats lúdiques i educatives.

Un final de curs híbrid, amb alumnes a casa i a les aules, que també esdevé una mena d’assaig de com serà el retorn a les classes a partir del setembre, encara que els equips directius reconeixen que no poden fer gaires plans perquè tot penja de l’evolució de la situació en els pròxims mesos i quina normativa aplicaran les administracions competents per la posada en marxa del curs 2020-2021.

De moment, totes les mirades posades en el 19 de juny, quan es donarà per liquidat el curs 2019-2020 i començarà un estiu, també, poc corrent.

close

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Retorn a les aules sota estrictes mesures de seguretat i distanciament”

  1. Para que vayan al cole.se necesita el carnet de salud? He llamado y me dices que me llamaran para que me de hora.puede ir mi niño sin el carnet de salud?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.