La setmana de Sant Valentí amb música, poemes, bombolles i Twirling

L’Associació d’Empresaris i l’Ajuntament impulsen la campanya Platja d’Aro In Love entre divendres i diumenge

Divendres serà una de les dates més romàntiques de l’any amb la tradicional celebració de Sant Valentí.

Per segon any consecutiu, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i l’Ajuntament han organitzat el cap de setmana Platja d’Aro In Love, que començarà divendres al vespre amb un espectacle de poemes d’amor a ritme de jazz.

El recital es farà en el Casinet de Castell d’Aro, a partir de les nou del vespre, amb la participació del guitarrista, Jaume Martínez; el contrabaixista, David Bayés; el saxofonista, Lluís Sanchez; i els poemes narrats per Geórgia Bonell.

Dissabte, al matí, s’ha programat una cercavila itinerant pel centre comercial a càrrec del grup de batucada, Tabalers de Sarrià. Al migdia, a l’escenari que s’instal·larà a l’altura del carrer Pineda de Mar, es durà a terme un maridatge de cava amb boleros a càrrec de Javier Cruz. Durant la tarda, en el mateix espai, sonarà rock i blues de la dècada dels anys 50 i 60 amb la formació Hounds Dogs.

El cap de setmana de Sant Valentí es tancarà el diumenge al migdia amb una exhibició del Club Twirling Platja d’Aro i la repetició del maridatge de cava amb boleros a l’Avinguda S’Agaró.

Per endolcir la festa, literalment, també es repartiran piruletes amb forma de cor. Podeu consultar el programa oficial aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *