Nova etapa del Servei d’Àpats a Domicili

Aquest migdia s’ha fet l’acte de presentació del renovat servei que està adreçat a qualsevol persona del municipi

L’any 2010, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va ser pioner a la comarca en la prestació del servei de portar àpats a domicili a persones grans, que viuen soles o són dependents. Però la baixada d’usuaris amb el pas del temps per diverses raons de funcionament, ha obligat en el consistori a contractar una nova empresa i reformular el servei.

Aquest migdia, a la Sala d’Actes del consistori, s’han presentat les novetats del servei amb la presència de la regidora de Benestar Social Pilar Ferrero, representants de l’empresa i una persona beneficiària.

El servei consisteix en la preparació i lliurament d’àpats equilibrats i saludables sota el control de dietistes i amb menjars adaptat a les necessitats de cada persona. Els usuaris també reben assessorament personalitzat i poden acollir-se a ajudes municipals per a reduir el cost del servei.

En aquesta nova etapa, el servei el prestarà l’empresa Serhs Food de Mataró. Una empresa amb més de 40 anys de trajectòria en el sector i un equip de 2550 treballadors. Els plats que elabora es basen en el receptari tradicional de la dieta mediterrània, amb aliments naturals, sense conservants i llargues coccions, que aporten gust i textures molt agradables.

Ofereixen 500 plats diferents i són menjars equilibrats, variats i saludables, sempre elaborats de la mateixa forma. Els aliments es reparteixen en racions refrigerades a l’interior d’una barqueta reciclable, tres dies cada setmana (inclosos festius), amb una caducitat superior als 10 dies. També es donen consells en els usuaris perquè facin una bona manipulació de les racions que els lliuren.

Pilar Ferrero ha explicat que es tracta d’un servei universal, és a dir que poden acollir-s’hi totes les persones del municipi, que té com a objectiu bàsic cobrir les mancances nutricionals i millorar els hàbits alimentaris, prevenir situacions de risc de malnutrició, evitar riscos d’accidents en persones grans que viuen soles i en situació de vulnerabilitat, prevenir el risc d’aïllament de les persones grans i afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social de les persones grans.

Les persones interessades a rebre el servei poden demanar informació a l’àrea municipal d’Unitat de Benestar Social, en el carrer Brussel·les, número 6, de Platja d’Aro o telefonant en el 972 81.94.73.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.