L’artista Carles Bros fa punta al llapis a Platja d’Aro

La mostra d’escultures de gran format a l’aire lliure es podrà veure fins al mes de juliol

L’artista de Terrassa, Carles Bros, torna a exposar a Castell-Platja d’Aro. L’any 2015, va presentar l’exposició de pintura ‘Impressions de la Xina’ en el Castell de Benedormiens.

En aquesta ocasió, el seu art s’exhibeix a l’aire lliure, en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, dins la doble cita anual d’exposicions d’escultures de gran format, que acull el privilegiat espai de natura.

Durant aquesta setmana, s’estan portant a terme les feines d’instal·lació de les obres i els plafons informatius que acompanyen les escultures. L’exposició s’inaugurarà aquest dissabte, 15 de febrer, a les dotze del migdia.

Carles Bros narra el naixement del projecte d’aquesta manera: “Un dia vaig fer punta al llapis i, amb l’encenall a la mà, el vaig observar amb calma i vaig escriure: Fes punta al llapis, observa, pren-te el teu temps… i si t’emociones, fes punta al llapis. Escriu el teu nou projecte, la teva nova idea, la teva nova aventura. De l’ull al cor, del cor al cervell i del cervell a la mà… per donar ordre d’escriure o dibuixar. No et fiïs mai de la llum, ni de la memòria. Fes punta al llapis”.

Una exposició itinerant que vol transmetre la importància de l’escriptura, malgrat la tecnologia i les xarxes socials. Tot a partir de la sensibilitat i de les emocions expressades amb pintura i escultura. I també perquè l’espectador prengui consciència de la velocitat increïble a la qual desapareixen les coses a la vida, sense que molta gent se n’adoni. “Jo lluito perquè això no passi, i vull deixar empremta del moment històric que vivim a través de l’art” afegeix l’artista.

L’exposició es pot visitar durant l’horari d’obertura al públic del Parc dels Estanys. Fins a l’arribada del bon temps, el parc obre cada dia de les vuit del matí fins a les sis de la tarda. De maig i setembre, el parc amplia el seu horari.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.