Novetats discogràfiques setmana del 7 d’octubre

42 novetats han arribat aquesta setmana a la nostre discografia.

Tenim incorporacions d’autèntic luxe, com la col·laboració entre Andrea Bocelli i Ellie Goulding. Un tema deliciós anomenat Return to Love. Aquí la teniu.

Més novetats, com el darrer treball de India Martinez, Conmigo. Després de l’èxit de ‘La Gitana’, un tema urbà que mostra l’empoderament i l’orgull per les arrels, Índia Martínez, va presentar, el dijous 3 d’octubre, el seu nou single. ‘Conmigo’ es converteix en el segon avançament del que serà el seu proper àlbum que, com també acaba d’anunciar, es dirà ‘Palmeras’.

India Martínez

En el panorama català hem rebut els darrers treballs de Xeic, Joan Lorente i Empty Cage, que ens presenta un treball anomenat ‘Últim Batec’.

Les novetats d’aquesta setmana en el panorama estatal es completen amb els últims senzills de Fangoria, Isma Romero i Luis Fonsi, amb un treball acompanyat de Jesse&Joy que du per nom ‘Tanto’.

Fangoria

Del mercat internacional destaquem les novetats de Dan & Shay que en companyia de Justin Bieber ens presenten el tema 10.000 hours.

Per acabar amb les incorporacions més importants de la setmana, tenim el darrer treball de Christina Aguilera, ‘Haunted Heart’. Christina Aguilera ha estat l’encarregada de compondre la cançó principal per a la nova pel·lícula animada de ‘La família Adams’, que s’estrena a la taquilla nord-americana avui divendres 11 d’octubre i en l’espanyola uns dies més tard, el 25. ‘Haunted Heart ‘és el primer single d’Aguilera des del llançament, el 2018, del seu vuitè àlbum d’estudi,’ Liberation ‘.

Megan Trainor i Echosmith també ens presenten aquesta setmana les seves darreres creacions discogràfiques. Un total de 42 nous temes que ja roden per la nostre sintonia. Recordeu estar connectats a RPA per estar al dia de la millor i més nova música del planeta terra. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.