Comença el curs escolar 2019-2020

Més d’un miler d’alumnes tornen aquest dijous als centres educatius

Aquest matí, a les nou, ha arrancat el curs escolar 2019-2020 pels alumnes d’infantil, primària i ESO. Les llars d’infants comencen dilluns vinent.

Una estona abans de les nou, les famílies i els alumnes ja s’aplegaven a les entrades principals de cada centre per accedir a les diferents zones d’escolarització d’Els Estanys i Fanals d’Aro a Platja d’Aro i Vall d’Aro a Castell d’Aro.

A l’espera de dades definitives sobre el curs 2019-2020, l’any passat es van inscriure en els centres educatius del municipi més de 1.300 alumnes i eren prop de 150 professors i professores.

Com sempre, les escenes més emotives s’han viscut entre els infants i les famílies de P3, que s’han estrenat a la nova etapa acadèmica. A la resta de cicles, els nens i nenes que no han participat en les activitats d’estiu com els casals, s’han retrobat amb els companys de classe després d’un parell de mesos i mig de vacances.

En el cas de l’Institut Ridaura, les classes també han començat avui després de les nou amb un primer torn d’acollida dels alumnes de 1r i un segon torn, a partir de mig matí, de la resta de cursos d’ESO i Batxillerat.

Tots els centres apliquen l’horari compactat i el Pla d’Excel.lència Educativa que es va posar en marxa l’any 2013 per fomentar el talent de l’alumnat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *