Una vintena de restaurants i locals de Sant Feliu de Guíxols participen en la 27a edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó

Marc Gascons, del restaurant Els Tinars, ha apadrinat la campanya aquest matí

Divendres es posa en marxa la 27a edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó de Sant Feliu, una de les més emblemàtiques de la Costa Brava.

Aquest matí s’ha fet la presentació en el Tinglado del port. El reconegut xef, Marc Gascons, del restaurant Els Tinars de Llagostera, guardonat amb una Estrella Michelin, ha apadrinat la campanya 2019, que s’allargarà fins al 16 de juny.

082EC310-752E-4FBE-BB71-0AF91FA5B8AA

E0E586AC-5722-499C-A058-4B21488A25F3

Una vintena de restaurants s’han adherit a l’acció gastronòmica. La meitat oferiran menús especials i l’altra meitat inclouen a les seves cartes plats elaborats amb peix blau.

14818B36-8AB3-4C76-A42C-2919A6CA8829

Menú d’activitats per a tots els gustos

Aquest dissabte, 18 de maig, a partir de les 11 h a La Rambla se serviran tastets a preus populars i es duran a terme tallers.

També s’han organitzat sessions de cuina en directe en el Mercat Cobert, diferents dissabtes, obertes a tothom i que impartiran diversos cuiners de la ciutat.

65556D05-6A6B-450A-A1A0-1413BD7B29FC

Del 17 al 30 maig, els comerços adherits a la campanya, per compres superiors a 15 €, donaran en els seus clients una butlleta per participar en el sorteig de menús i plats de  Peix Blau. El sorteig es realitzarà el 31 de maig i els premis es podran bescanviar fins al 16 de juny, darrer dia de la campanya gastronòmica.

Més informació de tota la campanya aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *