El Pessebre Vivent de Castell d’Aro celebra una gran festa d’aniversari amb una arrossada i el lliurament de premis del concurs de fotografia

320 persones van assistir a l’esdeveniment on també es van fer diferents reconeixements a famílies o persones vinculades al Pessebre

Després de les representacions de Nadal, aquest diumenge es va tornar a reunir la gran família del Pessebre Vivent de Castell d’Aro per celebrar la principal efemèride de la passada edició: les 60 edicions del Pessebre més antic de Catalunya.

La Sala Polivalent de Castell d’Aro va reunir a 320 persones al voltant d’una arrossada popular per commemorar l’aniversari. A l’acte també hi van assistir l’alcalde, diferents regidors i regidores així com representants de la Coordinadora de Pessebres de Catalunya.

descarga (4)

Durant l’acte també es van lliurar els premis del concurs de fotografia del Pessebre i es van fer reconeixements a famílies i persones vinculades a l’esdeveniment com les famílies Bas, Ramot, Can Rusques o Joan Ribes i Jordi Ayats.

Els premis del concurs han anat a parar: “Premi Casc Antic” a Ester Méndez Padilla (foto de portarda); “Premi Barri de la Coma” a Laura Téllez Vilà; “Premi Esperit Nadalenc” a Vanessa Alberti Cerrato; i, “Premi Originalitat” a Mariano Elvoz.

descarga
Premi Esperit Nadalenc
descarga (3)
“Premi Barri de la Coma”
descarga (2)
Premi Originalitat
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *