El Pessebre Vivent de Castell d’Aro celebra una gran festa d’aniversari amb una arrossada i el lliurament de premis del concurs de fotografia

320 persones van assistir a l’esdeveniment on també es van fer diferents reconeixements a famílies o persones vinculades al Pessebre

Després de les representacions de Nadal, aquest diumenge es va tornar a reunir la gran família del Pessebre Vivent de Castell d’Aro per celebrar la principal efemèride de la passada edició: les 60 edicions del Pessebre més antic de Catalunya.

La Sala Polivalent de Castell d’Aro va reunir a 320 persones al voltant d’una arrossada popular per commemorar l’aniversari. A l’acte també hi van assistir l’alcalde, diferents regidors i regidores així com representants de la Coordinadora de Pessebres de Catalunya.

descarga (4)

Durant l’acte també es van lliurar els premis del concurs de fotografia del Pessebre i es van fer reconeixements a famílies i persones vinculades a l’esdeveniment com les famílies Bas, Ramot, Can Rusques o Joan Ribes i Jordi Ayats.

Els premis del concurs han anat a parar: “Premi Casc Antic” a Ester Méndez Padilla (foto de portarda); “Premi Barri de la Coma” a Laura Téllez Vilà; “Premi Esperit Nadalenc” a Vanessa Alberti Cerrato; i, “Premi Originalitat” a Mariano Elvoz.

descarga
Premi Esperit Nadalenc
descarga (3)
“Premi Barri de la Coma”
descarga (2)
Premi Originalitat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.