Més de 3.000 persones han patinat aquest Nadal a la pista de gel del parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro

Ha estat una de les grans novetats de les festes nadalenques 2018-2019 en el municipi

Aquest vespre hem conegut les dades de patinadors i patinadores que han visitat la pista de gel del parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro.

Més de 3.000 persones s’han enfundat els patins per gaudir de l’experiència entre el 30 de novembre, dia de la festa d’inauguració, i dissabte passat, 5 de gener. En total, 22 dies amb tardes senceres plenes de diversió sobre una pista de gel de 400 metres quadrats per on han passat patinadors i patinadores de totes les edats. Els principiants i més petits de la casa han pogut iniciar-se en el patinatge sobre gel amb uns pingüins per mantenir l’equilibri. Els més experimentats ens han obsequiat amb autèntiques coreografies del millor patinatge professional.

Des del Pp’s Park es mostren molt satisfets amb l’èxit de la iniciativa i la bona acollida que ha tingut entre el públic familiar que ha aprofitat la visita a la pista per gaudir de les atraccions de sempre i unes quantes novetats que s’han posat en marxa amb la temporada nadalenca.

BDAC80F8-A37F-4870-86E7-14B27340755A

Ara el parc estarà tancat fins que a la primavera. Un període que s’aprofitarà per posar a punt el parc per a la temporada 2019-2020.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Més de 3.000 persones han patinat aquest Nadal a la pista de gel del parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.