Els nens i nenes més petits de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro estrenen la setmana de la Castanyada amb una sortida per anar a buscar castanyes

Dimecres tots els centres celebraran castanyades i activitats especials

Aquest matí, els nens i nenes de Cicle Infantil de P3, P4 i P5 han estrenat la setmana de Tots Sants amb una excursió per anar a buscar castanyes. Per culpa del mal temps, han hagut de modificar l’emplaçament de l’activitat i s’han desplaçat amb autobús fins a Romanyà de la Selva. Els més petits s’ho han passat molt bé i, fins i tot, s’han trobat a una castanyera que ha conversat amb la mainada i els hi ha explicat anècdotes i curiositats sobre el seu personatge i aquestes dates.

Demà, serà el torn dels alumnes de 1r, 2n i 3r mentre que dimecres faran la sortida els alumnes de 4t, 5è i 6è.  Aquest dimarts, els alumnes més petits també faran treballs manuals amb fulles seques.

descarga (1)

La setmana s’acabarà dimecres (perquè dijous és festiu i divendres fan pont) amb el dia central de les celebracions de Tots Sants a tots els centres.

Si el temps ho permet, es torraran castanyes, els nens i nenes es disfressaran de castanyers, castanyeres i personatges del Halloween i cantaran i ballaran danses tradicionals catalanes i típiques d’aquesta època. Moltes famílies també participaran en les celebracions preparant les castanyes per a la seva cocció o coordinant els actes. Per primera vegada, l’Escola Fanals d’Aro també obrirà les activitats a les famílies.

descarga (2)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.