El cargol és el protagonista de la gastronomia de tardor a Castell-Platja d’Aro a partir d’avui a 8 restaurants del municipi

La campanya gastronòmica s’allargarà fins al 25 de novembre i substitueix el “Tardor de Tapes” que s’ha celebrat dos anys consecutius

Després de la bona acollida de les campanyes “Tardor de Tapes”, “Primavera de Tapes” i “Cullera i Bacallà”, avui s’estrena una nova proposta gastronòmica en el calendari tardorenc de la població.

Es tracta de la campanya gastronòmica “Platillo de banyuts”. Vuit restaurants, a partir d’avui i fins a finals de novembre, incorporen a les seves cartes plats elaborats amb cargol. La forquilla de preus osci·la entre els 9,50 i els 13,90 euros.

Els establiments presenten aquests platets: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l’Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S’Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa).

Unes jornades impulsades per AroImpulsa (la regidoria de Promoció Econòmica de
l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *