El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull l’exposició ‘Dansa gaudiniana’ d’Alba Roqueta fins al 24 de juny

La mostra es va inaugurar dissabte a la tarda

El Castell de Benedormiens acull durant les pròximes quatre setmanes l’exposició pictòrica de l’artista nascuda a Artés (a la comarca del Bages) i actualment veïna de Castell-Platja d’Aro, Alba Roqueta.

Es tracta de la segona mostra que acullen les sales d’art del Castell durant aquest any. Fins al 6 de maig hi havia una exposició retrospectiva de la pintora, escultora i gravadora, Ana Lentsch, considerada la creadora i màxim exponent de l’Oli Shmatting.

L’exposició, que s’acompanya d’un catàleg commemoratiu, es pot visitar els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h).

33685739_1795792500466265_7613833008319037440_n_opt
La inauguració va tindre lloc dissabte passat

Alba Roqueta es va formar a l’Escola Massana i el Cercle Artístic de Sant Lluc, ambdós centres a Barcelona, i en el Centre Cultural la Mercè de Girona.

Ha pintat al costat de Domènec Fita, Martínez Lozano i Isidre Vilaseca, del dibuixant  Avallone i, en tècniques de gravat, amb Alfonso Costa de Noia (A Coruña). Ha exposat a diversos municipis catalans (diverses vegades a Castell-Platja d’Aro), espanyols i a França. A més, ha estat comissària dels intercanvis De l’Empordà a Galícia, celebrats en un parell d’ocasions a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Dansa amb fanal_opt

Amb un quart de segle de trajectòria artística, l’obra d’Alba Roqueta ha anat evolucionant  en el seu contingut i les tècniques emprades. Les obres que s’exposen a Castell d’Aro incorporen el moviment en el retrat, amb simbiosi amb l’obra de Gaudí.

La mostra d’Alba Roqueta s’emmarca dins del calendari d’exposicions 2018 que inclou una quinzena de propostes a diferents espais del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.