Tret de sortida a les tradicionals Rebaixes d’Hivern a Platja d’Aro amb descomptes de fins al 50%

En els darrers dies diferents cadenes ja han posat el cartell de les rebaixes per incentivar les vendes de cara a Reis

Avui és la data tradicional i oficial de tret de sortida de la campanya de Rebaixes d’hivern, tot i que des del 2 de gener, moltes cadenes nacionals i algunes botigues ja han rebaixat els seus articles per incentivar les vendes de cara a Reis.

Des d’aquest diumenge, tots els establiments de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ja ofereixen rebaixes de fins al 50%. Els articles més buscats durant el Nadal i dels quals encara queda estoc a les botigues tenen descomptes que comencen en el 30%.

Durant la primera setmana de rebaixes els descomptes oscil.laran entre el 30 i el 50% i molt probablement, a partir de la segona quinzena de gener, tots els articles es posaran, com a mínim, al 50% i alguns articles tindran descomptes superiors.

L’Associació d’Empresaris del municipi confia que serà una bona campanya de Rebaixes d’hivern. Les Rebaixes s’acabaran el mes de març.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *