El nou recorregut de la Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i la primera edició del Campament Reial són les principals novetats d’aquest divendres molt màgic a Castell-Platja d’Aro

També es repartiran 600 quilos de caramels sense gluten a les cavalcades

Platja d’Aro i Castell d’Aro ja ho tenen tot a punt per a rebre a Ses Majestats Els Reis de l’Orient.

Les principals novetats, enguany, es concentraran a Platja d’Aro on s’ha modificat el recorregut de la cavalcada i la instal.lació d’un Campament Reial als jardins del Centre Cívic Vicenç Bou.

15826637_1298727436839443_7142017098849022637_n_opt

Més d’un centenar de patges, personatges i músics acompanyaran a Melcior, Gaspar i Baltasar a les desfilades

La Cavalcada de Platja d’Aro començarà a les sis de la tarda i Ses Majestats arribaran al nucli pel carrer Juli Garreta per acabar al Palau d’Esports i Congressos on atendran als nens i nenes que vulguin saludar-los personalment.

L’instal.lació del Campament Reial als Jardins del Centre Cívic Vicenç Bou ha comportat canvis en el recorregut habitual. Després del carrer Juli Garreta passaran pel giratori Dr. Josep Trueta, l’Avinguda de S’Agaró, el giratori de l’Ajuntament, l’Avinguda Castell d’Aro, el carrer Puig S’Agoita, l’adoració al nen Jesús a l’Església de Santa Maria, el carrer Vicenç Bou i el Palau d’Esports.

15940436_1298727643506089_4529287367642247449_n_opt

D’altra banda, la Cavalcada a Castell d’Aro començarà a les vuit del vespre i es consolidarà l’itinerari que es va estrenar l’any passat. Els Reis desfilaran i passaran per l’Avinguda de la Platja, la Plaça Poeta Sitjar, l’Església de Santa Maria i la Sala Polivalent on Els Reis de l’Orient saludaran personalment a tots els infants.

La banda musical El Caliu, personatges d’animació i més d’un centenar de patges acompanyaran a Melcior, Gaspar i Baltasar durant la seva visita als dos nuclis. Les autoritats locals també donaran la benvinguda als Reis als dos nuclis.

15823609_1298727623506091_2620012102651544282_n_opt

Tallers, activitats i lliurament de cartes al Campament Reial dels Jardins del Centre Cívic Vicenç Bou

El Campament Reial obrirà de les 11 a les 13.30 h i de les 16 a les 18 h. Les activitats seran gratuïtes i les famílies trobaran diferents carpes amb tallers de maquillatge, fanalets i circ així com un espai per lliurar la carta o el darrer xumet als patges.

Els nens i nenes poden recollir la carta, per escriure els seus desitjos, a l’Oficina de Turisme, la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Parc Infantil de Nadal, el Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro i el Castell de Benedormiens.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.