Més de 400 persones han tastat la primera edició de la ruta de tapes de Castell-Platja d’Aro

L’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci fa un balanç positiu

Entre el 20 d’octubre i el 26 de novembre es va celebrar a Castell-Platja d’Aro la primera edició del ‘Tardor de Tapes’ amb la participació d’una dotzena d’establiments.

Aquesta setmana, des de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci, han fet balanç de la campanya i diuen que estan contents perquè s’ha ampliat l’oferta turística i gastronòmica del municipi, ha tingut una bona acollida i ha contribuït a dinamitzar el sector de la restauració.

unnamed_opt

Tots els establiments adherits a la campanya oferien una tapa i una consumició (copeta de vi, canya o aigua) per 3,50 €.

La carta de possibilitats gastronòmiques era molt àmplia i els clients podien escollir entre Empanada argentina, Fiocchi de pera amb gambes, Ous estrellats amb paleta ibèrica, Escalivada d’anxoves amb formatge de cabra, Mini Bikini El Cisne, Mini entrepà de tonyina especial, Llàgrimes de pollastre amb tàrtar thegrillbb, Llimona merengada amb salsa d’alfàbrega i bergamota, Mini burger Black Angus, Edamamen amb nigiri de salmó, Dúo criollo (xoriç i morcilla) i Salmó fresc marinat amb formatge cremós, cogombre i mostassa dolça.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.