El centre de fitness i benestar, Verbagym, de Platja d’Aro celebrarà dissabte diverses activitats a favor de la Marató de TV3

Les inscripcions ja estan obertes a tothom i els participants podran fer el donatiu que vulguin

Diumenge se celebrarà la Marató de TV3 que, en aquesta edició, està dedicada a les malalties infeccioses.

El centre de fitness i benestar, Verbagym, de Platja d’Aro se solidaritzarà amb l’esdeveniment celebrant diferents activitats durant el dissabte al matí, obertes a socis i al públic en general, on els participants podran realitzar el donatiu que vulguin. Des del centre han explicat que no han volgut fixar una quota d’inscripció mínima perquè tothom pugui participar-hi en la mesura de les seves possibilitats

Activitats per a tots els gustos

Les activitats per la Marató de TV3 començaran a les 10 h amb una sessió de Cycling que durarà 80 minuts i dirigiran els monitors del centre Eva i Marc. A partir de les 11.30 h, podreu ballar a ritme de Zumba, durant 50 minuts, amb la monitora Mari. I a les 12.30 h, a l’exterior de Verbagym, es farà una sessió de 50 minuts de Funcional Training que dirigiran els monitors Edu i Kiko.

Tots els diners que es recaptin a les activitats es destinaran al marcador de la Marató de TV3. Les inscripcions ja estan obertes i us podeu apuntar a la recepció del centre o telefonant al 972.82.79.93.

cycling_opt

2.000 metres quadrats per practicar esport i cuidar-se

El centre de fitness i benestar, Verbagym, està situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 75, i ofereix als esportistes i persones que es volen iniciar en el món de l’esport o portar una vida saludable, 2.000 metres quadrats d’instal.lacions amb l’última tecnologia d’equipaments. El programa d’activitats inclou un ampli ventall d’opcions com activitats dirigides, pilates, hipopressius, ioga, cycling, bodypump, entrenaments personals, centre d’estètica, pàdel i molt més. Entre les novetats d’aquesta temporada hi ha la incorporació del bodyattack. Podeu trobar més informació al web verbagym.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.