Centenars de persones es concentren a Platja d’Aro per fer 5 minuts de silenci i condemnar l’atac terrorista de Barcelona i l’intent d’atac a Cambrils

El consistori conjuntament amb els cossos de seguretat també han reforçat les mesures de seguretat

Més de 300 persones s’han concentrat a les dotze del migdia davant la casa de la vila, a Platja d’Aro, per condemnar enèrgicament l’atac terrorista de Barcelona i l’intent d’atac a Cambril així com mostrar el condol i suport a les víctimes de l’atropellament massiu, les seves famílies i a les dues ciutats. L’alcalde, Joan Giraut, ha llegit un manifest, s’han fet cinc minuts de silenci i l’acte s’ha acabat amb els aplaudiments dels assistents.

FullSizeRender_2_opt

FullSizeRender_1_opt

El municipi demana tranquil.litat i reforça la prevenció

Des de l’Ajuntament i la Policia Local asseguren que no hi ha cap senyal d’alarma que faci pensar en la reproducció dels fets de Barcelona i Cambrils a la població. Tanmateix, s’han reforçat les mesures preventives a les zones d’alta ocupació amb un increment de la presència policial als eixos comercials, s’ha activat una campanya informativa i s’han posat barreres de formigó al Passeig Marítim i la zona comercial.

FullSizeRender_3_opt

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *