27 curtmetratges competeixen al 7è Concurs de Miniremakes d’Arocinema de Castell-Platja d’Aro

L’acte de projecció i lliurament de premis es farà el dissabte, 15 d’abril, al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Màxima satisfacció a l’Associació Arocinema per la gran participació que hi ha hagut (set obres més que l’any passat) i l’alt nivell dels curtmetratges que, durant els mesos de febrer i març, s’han inscrit al concurs.

La temàtica de les obres és molt diversa. Dins l’apartat de cinema, hi ha títols clàssics com Star Wars, Reservoir Dogs, Matrix, Trainspotting o Scream; referències a films premiats a les darreres edicions dels Oscar com El Caballero Oscuro, El Lobo de Wall Street, Hasta el último hombre o La La Land; i produccions inspirades en el cinema independent, amb propostes més desconegudes pel gran públic, com Mommy, REC, Submarine i Buried. Les sèries també són una concorreguda font d’inspiració a través de noms més actuals com Narcos i Stranger Things o sèries mítiques com Shameless o Bola de Drac. Finalment, ningú s’ha decantat per reproduir un anunci de televisió o videoclip.

Els curtmetratges tenen una durada d’entre 30 segons i el minut i mig i els equips podien reproduir, amb qualsevol tècnica, una pel.lícula, sèrie, anunci de televisió o videoclip musical fàcilment identificable per al gran públic.

El concurs l’organitza l’Associació Arocinema amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Centre l’Avenir Fanalenc i la Llibreria 22.

12961726_1097531136963901_6282706801304118443_n_opt
L’equip guanyador de l’any passat

El moment més esperat

El dissabte, 15 d’abril, a partir de les sis de la tarda, es farà l’exhibició de totes les obres seleccionades i el jurat anunciarà els guanyadors. S’atorgaran 3 premis en metàl.lic i 2 premis especials. El primer premi està dotat amb 500 euros i el segon amb 200 euros. El premi del públic, dotat en 150 euros, sortirà del recompte de vots dels espectadors que assisteixin a l’acte de projecció dels miniremakes. També hi haurà un parell de premis especials (que atorguen Arocinema i Llibreria 22) sense dotació econòmica.

Un centenar de persones van assistir a la projecció de les obres i el lliurament dels premis de l’any passat. Les obres premiades l’any passat es poden visionar al web d’Arocinema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *