L’Aro es retroba per fi amb la victòria

Base Roses 1 – Aro 2

Desprès de diverses jornades l’Aro ha tornat a sumar 3 punts. En aquest cas la victòria es va produir a domicili en la visita del passat dissabte a Roses.

El resultat final va ser de Base Roses 1 – Aro 2. Els gols varen ser marcats per Massana al minut 8, que va obrir la llauna. El Base Roses va empatar al minuts 12, i al frec del descans Torrent va posar el 1-2 definitiu pels del Aro. A la segona part l’Aro es va limitar a controlar l’avantatge. Per fi un partit intens que serveix per donar confiança als de la Vall d’Aro. Ha informat Carles Angelats per Ràdio Platja d’Aro.