Detenen un home per 7 robatoris a vehicles i 5 robatoris en trasters en una mateixa nit a Sant Feliu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols juntament amb agents de la Policia Local van detenir aquest dimarts, 15 d’octubre, un home de 34 anys com a presumpte autor de set delictes de robatori a interior de vehicle i cinc delictes de robatori amb força a l’interior de trasters.

Els fets van ocórrer durant la matinada del dimecres de la setmana passada, 9 d’octubre, en un pàrquing comunitari del carrer de la Mercè de la ciutat, on un home va forçar set vehicles i cinc trasters.

Agents de la unitat d’investigació dels mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols va iniciar les indagacions per tal de determinar-ne l’autoria i finalment van identificar el lladre.

Dimarts al matí, agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets a la plaça del mercat ganxona.

Agents dels dos cossos policials, després de rebre la corresponent autorització judicial, van fer una entrada al domicili del detingut on van trobar objectes que el relacionaven directament amb els robatoris. Entre altre material, van intervenir 7 bicicletes, 3 cascs de motocicleta, diverses claus de vehicle, comandaments de pàrquings i un martell per trencar vidres.

El detingut, que tenia antecedents, va passar dimecres, 16 d’octubre, a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.