250.000 visitants i un impacte econòmic de 31,8 milions, balanç de la Santa Market 2024

La Santa Market va tancar aquest diumenge les portes amb un balanç immillorable: un impacte econòmic en la regió de 31,8 milions d’euros, la creació de 500 llocs de treball, 250.000 visitants i 52 dies d’una oferta gastronòmica i d’oci de primer nivell.

Dels 250.000 visitants que han passat aquest estiu pel Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, 120.000 han estat estrangers, sobretot holandesos i francesos.

Amb aquestes dades sobre la taula, La Santa es torna a convertir en l’epicentre de l’oci estiuenc a la Costa Brava, gràcies a una oferta transversal que inclou moda i artesania, activitats infantils i familiars, música cada dia als diferents escenaris i una oferta gastronòmica de luxe.

Entre els cuiners que no s’han volgut perdre La Santa Market 2024 destaquen Javier Sanz i Juan Sahuquillo, que han tornat a instal·lar el seu particular Cañitas Maite d’Albacete a l’espai Privé de La Santa. També Joseba Cruz, xef nòmada a càrrec del restaurant Le Clandestin, així com el xocolater Lluc Crusellas, reconegut com el millor del món al World Chocolate Masters 2022, i Jordi Roca i Alejandra Rivas, a càrrec de Rocambolesc Bikineria i Gelateria, entre molts altres.

A més a més, ha estat a La Santa el prestigiós artista eqüestre Santí Serracamps, hi ha hagut festes temàtiques per a tots els gustos, monòlegs a càrrec de reconeguts còmics com Peyu o José Corbacho i molt més.

El director de La Santa Market, Julio Rico, assenyala que tant ell com el seu equip ja treballen en l’edició de l’any que ve. “La nostra aposta des que vam obrir les portes per primera vegada és oferir novetats cada any, millorar l’oferta gastronòmica amb noms de primer nivell i, sobretot, impactar de manera positiva a la zona, cosa que hem aconseguit gràcies a la creació de nombrosos llocs de treball i a un impacte econòmic del qual n’estem molt orgullosos”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.