Novetats musicals setmana del 15 de juliol

Bon dilluns amics! Com cada setmana segueixen arribant les estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 75 novetats nacionals i internacionals ja sonen a la nostre emissora. Aquí trobareu un repàs a les més destacades. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

OneRepublic llança el seu nou projecte, ‘Artificial Paradise’

Aquest passat divendres de llançaments musicals, n’hi ha un que destaca dins del pop. I és que OneRepublic sempre ens ha regalat grans temes, com Apologize, If I Lose Myself o Counting Stars, i ara arriben amb un nou projecte. Artificial Paradise és el sisè àlbum del grup de Ryan Tedder, i després de setmanes d’espera, finalment s’acaba d’estrenar.

En realitat, és un disc que es porta meditant des del 2016, abans fins i tot que la banda tragués el seu cinquè àlbum Human el 2021. Aquest projecte els ha servit per anar recopilant cançons que no tenien gaire sentit juntes, però que, durant els vuit anys següents, van continuar escrivint per construir el paradís artificial que avui ens presenten.

De les seves 18 cançons ja coneixíem 9 pistes. L’última va ser Hurt, que va sortir la setmana passada, i es va sumar així als anteriors avenços: West Coast, I Ain’t Worried, Runaway, Sunshine, Mirage, Nobody, I Don’t Wanna Wait, amb David Guetta, i Fire, l’himne de l’Eurocopa 2024. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Katy Perry – Woman’s world
Miranda Lambert .-Ain’t in kansas anymore
Kylie Minogue feat Bebe Rexha, Tove Lo – My oh my
Mediapunta & Sidonie – Mamento Pulp
Carlos Sadness & Nil Moliner – Feliz feliz
Billie Eilish – Birds of a feather
Snow Patrol – This is the sound of your vaoice
Deep Purple – Lazy Sod
Miki Nuñez – Tiraria enrere
Flashy Ice Cream & The Tyets – Això és L’estiu
Titu Martí – Dropo

I això és tot per aquesta setmana i per aquest estiu. Agafem vacances i tornarem al setembre. La música seguirà arribant a RPA cada setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana i bon estiu amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.