L’Open Serrallonga recapta més de 1.500€ a favor d’AFANOC

L’equip Serrallonga Platja d’Aro celebra el seu 15è torneig a les instal·lacions del Pitch and Putt Platja d’Aro amb prop d’un centenar de jugadors.

Al llarg d’aquest passat cap de setmana s’ha disputat la 15ena edició de l’Open Serrallonga, un torneig anual de Pitch and Putt organitzat pel Club Esportiu Serrallonga Platja d’Aro. Des de l’edició de 2021, el torneig ofereix tots els beneficis de la disputa del torneig a una ONG. Així, s’han aconseguit fet donacions a la Fundació Sant Joan de Deu, a la Fundació VIMAR, i aquesta edició els guanys han anat per l’Associació AFANOC, que te cura de les famílies amb infants amb càncer i les seves necessitats.

La recaptació total, ha estat de 1.556,00€, dels que 1.056,00€ s’han aconseguit de la participació del prop del centenar de participants, i 500,00€ que ha aportat Calygas, una de les moltes empreses col·laboradores.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro Platja d’Aro i S’Agaró, Marc Medina, va fer entrega del premi a l’equip guanyador de la prova, que es disputava sota la modalitat scramble.

Albert Gabarró, president del Club Esportiu Serrallonga, va fer entrega del xec amb la quantitat recaptada a Josep Cruz, el representant de l’Associació AFANOC.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.