Novetats musicals setmana del 1 de juliol

Bon dilluns amics! No patiu que l’estiu arribarà! Mentre, segueixen arribant les estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 81 novetats nacionals i internacionals ja sonen a la nostre emissora. Aquí trobareu un repàs a les més destacades. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Ja és aquí l’esperada nova cançó de Bebe Rexha: ‘I’m the Drama’

Ja és a les nostres mans I’m the Drama, el nou single de Bebe Rexha. Aquesta estrena, que arriba pocs dies després de l’anunci sorpresa a les seves xarxes socials, se suma a Chase It (Mmmm Da Da Da), que sortia a finals del maig passat, i marquen una nova etapa a la carrera musical de la cantant.

Amb I’m the Drama, Bebe Rexha ens presenta una nova cara, mai més ben dit. La mateixa lletra resa: “Jo sóc el drama, jo sóc la cara. Faig que girin el cap i facin cua”. Una afirmació rotunda de la seva confiança en si mateixa i que trepitja fort.

Amb la imatge en blanc i negre, els guants de reixeta i les cadenes ens deixa clara la rebel·lia d’aquesta nova era. Segons les fotos de la portada del single, Rexha llueix ara un cabell fosc, pentinat de manera desenfadada i atrevida. És un disseny que podria haver sortit de qualsevol samarreta gràfica d’estil punk o rocker i tota una declaració d’intencions per a aquesta nova era.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Miss Caffeina – Cuando acabe el verano
Manuel Carrasco – La reina del baile
Jax Jones , Joel Corry, Jason Derulo – Tonight D.I.Y.A
Kygo & Jonas Brothers – Jonas_Brothers – Healing Shattered Heart
Camila Cabello feat Drake – Hot uptown
Sacha – Hey Mom I Made It
Gracie Abrams feat Taylor Swift – Us.
Scorpio, Cloe, Scotty DK – Suar
Roger Conesa – Aquest estiu
Flashy Ice Cream – Boig per tu
Eric Vinaixa – Les nits de juny

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.