El CAP de Platja d’Aro obert 24 hores de 23 de juny a 8 de setembre

Coincidint amb el primer cap de setmana d’estiu, entrarà en vigor l’horari d’estiu al Centre d’Atenció Primària Platja d’Aro.

D’aquest diumenge, 23 de juny, fins a les 20 h del diumenge 8 de setembre, el centre de salut platjarenc oferirà atenció continuada les 24 hores del dia.

Com cada estiu, l’important augment de població a casa nostra (fins a un 60% més de persones a qui es dona cobertura en cas de situacions urgents) coincideix amb el període que escullen els professionals assistencials per a gaudir de les seves vacances. Aquests són els motius pels quals els centres d’atenció primària de la Regió Sanitària de Girona reorganitzen els seus serveis i l’activitat assistencial.

Fora dels mesos d’estiu, el CAP Platja d’Aro obre cada dia de la setmana de les vuit del matí a les vuit del vespre (inclosos els caps de setmana i festius).

El CAP de Platja d’Aro està situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55. El telèfon d’atenció telefònica del CAP és el 972 82 71 22. També està disponible el servei 061 Salut Respon o Emergències 112.

Des de l’EAP Sant Feliu de Guíxols, que ofereix assistència als centres sanitaris de Sant Feliu i la Vall d’Aro, a més recorden que durant tot l’any en el Centre d’Atenció Primària Sant Feliu de Guíxols s’ofereix atenció continuada. I per a problemes aguts que requereixen assistència mèdica immediata els pacients poden ser atesos en el servei d’urgències 24 hores de l’Hospital de Palamós.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.