Novetats musicals setmana del 17 de juny

Bon dilluns amics! Seguim rebent estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 73 novetats nacionals i internacionals han arribat a l’emissora. Aquí trobareu un repàs a les més destacades. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Billie Eilish juga amb el pop dels 80 a ‘Birds of a Feather’, un tema que ens encanta!
El passat 17 de maig es publicava “Hit Me Hard and Soft”, el nou disc de Billie Eilish. Es tracta del successor de ‘Happier than Ever’ (2021) i Eilish va decidit llançar-lo sense el suport de cap senzill d’avançament.

Però el contingut de ‘Hit Me Hard and Soft’ ha anat sortint per altres vies. Eilish ha mostrat diversos temes del disc en una festa de Coachella. I, ara, un sona al tràiler de la tercera temporada de ‘Heartstopper’, que s’estrena el 3 d’octubre.
El tema escollit és ‘Birds of a Feather’. I l’avançament revela un so nou per a Eilish, uptempo i proper al synth-pop i al radio pop dels vuitanta. El pop ASMR del debut d’Eilish sembla cosa del passat, si més no, en aquesta producció que ja sona a la nostre emissora. Ben aviat tindrem el disc complert.

Us recordem que la gira mundial de Hit Me Hard and Soft passarà per Espanya el 2025, amb dues cites a Barcelona els dies 14 i 15 de juny.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Pastora Soler – 30 Veces
Luck Ra, KHEA & Maluma – Hola perdida
Lola Indigo – La reina
Pixies – You’re So Impatient
Deep Purple – Pictures of You
Blur – Parklife
Travis – Bus
Pitbull x Ne-Yo x Afrojack feat DJ Buddha – 2 The Moon
Lumeu – El lloc de sempre
Jim – No em silenciarás
Flashy Ice Cream & Mushkaa – Atraccio magnetica
Erxart Casas – Lluny d’aquest món
Edu Esteve & Pelat i Pelut – Cala mar

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.