Novetats musicals setmana del 20 de maig

Pel maig cada dia un raig! I cada dilluns un raig d’estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 75 novetats que ja sonen al 102.7 de la FM. Aquí trobareu les més destacades. Les podreu escoltar al llarg de la nostre programació, ja sigui per aire o pels diferents canals d’internet. Bona setmana amics!!

NOVETAT DESTACADA

Bon Jovi estrena “Living Proof”, cançó del seu nou disc “Forever” amb accent de hard rock

El llançament del que serà setzè àlbum de l’exitosa carrera de Bon Jovi arribarà el proper 7 de juny a través d’Island Records sota el títol de ‘Forever’, i després de sorprendre tothom l’any en què la banda celebra el seu 40è aniversari amb l’arribada del seu primer single, Legendary, arriba una segona mostra del que ens espera en aquest nou treball dels de New Jersey amb l’estrena de Living Proof.

Amb un potent accent de hard rock i el que pogués ser una picada d’ullet al passat (a un altre “Livin'”) amb el so de talk box a la guitarra que ens rep en els primers compassos es presenta la que serà tercera cançó entre les dotze que compondran el nou disc de Bon Jovi, un electritzant i enèrgic tall que cridarà l’atenció dels seguidors de la banda de totes les seves èpoques.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Kings Of Leon – Nowhere To Run
Billie Eilish – Lunch
Bebe Rexha – Chase It Mmm Da Da Da
Luz Casal – El canto del gallo
Travis – Raze The Bar
Camila Cabello feat Lil Nas X – He knows
Post Malone feat Morgan Wallen – I Had Some Help
Sopa de Cabra & Beth – Temps de sega
Julia Moumen – Ara ja no
Jacobs – Quin estiuet
Gemma Mar – Ja no sent papallones
Adrien Broadway – Amb 2

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.