Novetats musicals setmana de l’11 de març

Desprès de la generosa pluja del cap de setmana, aquest dilluns torna a lluir un sol primaveral. I com cada dilluns a Ràdio Platja d’Aro arriben les millors estrenes musicals. Avui, 69 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

CIGARETTES AFTER SEX ANUNCIA ÀLBUM I ESTRENA “TEJANO BLUE”

Cigarettes After Sex inaugura una nova etapa musical presentant el primer senzill del seu proper àlbum d’estudi. “Tejano Blue” és una cançó que reprèn les influències musicals que van marcar l’escolta de Greg González –líder de la banda– mentre creixia a El Paso, Texas. El seu nou àlbum portarà per títol, X’s i capturarà la complexitat de les emocions romàntiques com només Cigarettes ho sap fer.

El dream pop característic de Cigarettes After Sex encara és present a la identitat sonora de la banda, però “Tejano Blue” marca un ritme una mica més ràpid que el que les composicions de González solen ser. Tot i així, l’aire de calma sentimental i de sensual malenconia continua present com una marca característica del grup.
X’s sembla un projecte musical que desplaça les influències del pop dels 50 i 60 cap a les balades lentes dels 70 i 80. Cigarettes After Sex pren inspiració d’un món de diverses relacions, però en aquesta ocasió l’àlbum s’enfoca en una sola relació de parella que va durar quatre anys. Amb ells us deixem.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Carlos Rivera ft. Prince Royce – Calumnia
Lola Indigo y Manuel Turizo – 1000 cosas
Diego Torres feat Carlos Vives – Kapun
Ariana Grande – We can’t be friends wait for your love
Alex Ubago – Si es por los dos
New Kids On The Block – Kids
Galantis, David Guetta & 5 Seconds of Summer – Lighter
Delta Goodrem – Hearts On The Run
Tiu – Fruita
Sopa de Cabra & Triquell – Que et vagi be
Pep de la Tona – Dies de cirera i alegria

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.