Novetats musicals setmana del 26 de febrer

Sembla que vol ploure aquest dilluns. El que si és segur que que plou molta música, com cada dilluns a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 77 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Veu la llum “We Got To Change”, una cançó inèdita de James Brown que sona així.

Una cançó mai editada de James Brown, “We Got To Change” ha sortit de la mà de Republic/UMe i està disponible a totes les plataformes digitals.
Enregistrada als Criteria Studios de Miami el 16 d’agost de 1970, “We Got To Change” té el seu origen durant un període crucial al món de James Brown: uns mesos abans, els membres de la seva famosa James Brown Orchestra s’havien retirat.

Brown ràpidament va formar un nou grup liderat pel guitarrista Phelps “Catfish” Collins i el baixista William “Bootsy” Collins, dos germans joves de Cincinnati. Van aportar un toc més dur i una nova identitat a la música de Brown en singles com “Get Up (I Feel Like Being) a Sex Machine”, “Super Bad” i “Soul Power”. Brown els va trucar The J.B.’s.

La seva sessió de Criteria va comptar amb la reunió amb un dels acompanyants de Brown a la dècada de 1960: el gran Clyde Stubblefield. “The Funky Drummer”, com se’l coneixia, que adornaria diversos dels èxits posteriors de Brown i es convertiria en un dels bateries més samplejats de l’era del hip-hop.

“We Got To Change” és un altre exemple de l’abast social de James Brown present en singles com “Don’t Be a Dropout”, “Say It Loud I’m Black and I’m Proud”, “Get Up, Get Into It , Get Involved” i “King Heroin”. Ell sempre estava intentant mantenir informats els joves i la gent sobre el que estava passant i el que veia per venir.

L’estrena d’aquesta cançó va precedir ‘James Brown: Say It Loud’, un documental de dues parts i quatre hores de durada sobre la vida i la música del difunt Godfather of Soul. A&E ha estrenat aquest documental que aprofundeix l’impacte musical i cultural incommensurable d’aquesta icona. Dirigida per Deborah Riley Draper (The Legacy of Black Wall Street, Versailles ’73: American Runway Revolution) i produïda, entre d’altres, pel llegendari artista Mick Jagger i el guanyador del Premi® de l’Acadèmia, Ahmir ‘Questlove’ Thompson.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Ariana Grande & Mariah Carey – Yes and
Selena Gomez – Love on
Justin Timberlake – Drown
Nena Daconte feat Alberto Jimenez – Si te vas
Linkin Park – Friendly Fire
La Otra y Rozalén – Si me voy
Jo Jet i Maria Ribot – Hi va haver un dia de sol
Xarim Aresté – Mai més
SDP509 – Tornar a començar
Nens Del Barri feat DJ Capde – 31 fam
Cisket Creus – El temps de les flors

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.