Comença el cicle Famílies Nodridores proposant sis xerrades fins a mitjan març

Aquest dissabte al matí ha començat el cicle Famílies Nodridores 2024. Ha arrancat amb un taller familiar, adreçat a famílies amb infants a partir de 8 anys, per a parlar del procés d’arribada de la menstruació.

L’objectiu de l’activitat, que té una durada d’unes tres hores i imparteix Montse Romero del Jardí de l’Ànima, és donar una visió normalitzada, sense por, sense prejudicis sobre la menstruació, posant èmfasi en el poder que dona la feminitat. Entendre els canvis que comporta la menstruació i les diferents maneres de viure-la, donada la ciclicitat de cada persona. Reivindicar que no és cap cosa “dolenta” i obrir el camí perquè els homes i la societat entenguin i coneguin tot el que es mou a dins i fora de la menstruació.

L’acte d’aquest dissabte també s’emmarca dins el tret de sortida de la programació de commemoració del 8M, el Dia Internacional de les Dones.

El cicle Famílies Nodridores continuarà fins a mitjan març amb sis xerrades en total. Podeu consultar tota la programació a continuació. Recordeu que cal fer la inscripció prèvia per a participar en les xerrades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.