Les colles cremen els últims cartutxos del Carnaval 2024


Calonge ha tancat, aquest diumenge a la tarda, les rues de carrosses i comparses a la Costa Brava centre.

El bon temps ha acompanyat la darrera desfilada d’enguany, en la qual han participat una cinquantena de colles d’arreu de les comarques de Girona.

La rua calongina ha començat a Mas Barceló i s’ha acabat a la Plaça de la Concòrdia.

Després d’acomiadar el Rei Carnestoltes 2024 dimecres passat amb motiu del Dimecres de Cendra, les colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró han tornat a sortir per lluir les disfresses, carrosses i coreografies amb les quals han participat en totes les rues que s’han fet a la Vall d’Aro, rodalia i altres poblacions de la demarcació.

Les colles locals que han participat en el Carnaval 2024 han estat: Els Pimpons, Els Collonuts, Qui Ens ha Enredat, Els Impuntuals (colla nova d’enguany), Vas Dat, Els Descarrilats, No Me’n Recordo, I a tu què t’importa!, Somos los que somos, Anem de Conya, La Xalana del Port, Els IV Gats de Castell-Platja d’Aro, Els Botiflers, Colla Jove Sense Límits i la Banda del Pati. 

A la tardor, totes les colles començaran a preparar el Carnaval 2025 que se celebrarà entre finals de febrer i els primers dies de març. El cap de setmana de Carnaval de l’any 2025 coincidirà amb el primer cap de setmana de març.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.