Interceptats i denunciats dos individus per venda il·legal de garotes

En una actuació conjunta dels Agents Rurals del Departament d’Interior, la inspecció de la direcció general de Política Marítima i Pesca Sostenible del departament d’Acció Climàtica i la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, s’han interceptat i denunciat dues persones per marisquejar garotes en l’àmbit recreatiu per a ser distribuïdes i venudes per cases de particulars o en punts de venda concertats on es trobaven amb persones compradores.

Les garotes marisquejades en l’àmbit recreatiu només poden ser per autoconsum. La seva venda o distribució està totalment prohibida.

Posteriorment a diversos seguiments, s’han interceptat els dos individus in franganti quan transaccionaven amb un comprador a l’aparcament d’un centre comercial. Les garotes van ser comissades i retornades al mar.

Des dels Agents Rurals recorden que les garotes marisquejades de forma recreativa estan autoritzades entre el 10 d’octubre i el 31 de març, però només poden utilitzar-se per al consum propi.

El Grup de Suport Marí del Cos d’Agents Rurals fa actuacions de vigilància i inspecció per mar i també per terra perquè es compleixi la normativa dins els espais naturals marítims.

(font: Informatius RPA i Generalitat de Catalunya)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.