Prop d’un miler de persones obren el Carnaval de Platja d’Aro amb el tradicional Sopar de Colles

Les quinze colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, un colla més que l’any passat, sopen plegades aquest dissabte al vespre en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per a donar la benvinguda a la 47a edició del Carnaval local en la seva etapa més recent.

Cap a les 23 h i amb accés lliure per a tothom, cada colla ofereix una actuació i es fa un ball final amb Disco Móvil.

El Sopar de Colles és l’últim acte del regnat de la Colla ‘Qui ens ha enredat!!!’, la Colla del Carnestoltes 2023. Els nous Carnestoltes, de la Colla Els Pimpons, no desvelaran res fins aquest diumenge en el Canvi d’Atributs, quan es farà la presentació en societat de les noves autoritats carnavalesques i el traspàs de poders.

Simultàniament, aquest dissabte, a Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Calonge-Sant Antoni també es fan sopars multitudinaris i de germanor.

Diumenge familiar i de Canvi d’Atributs

El Carnaval a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró continuarà aquest diumenge, 4 de febrer, amb la cercavila familiar a s’Agaró, a partir de les 11 del matí. El punt de concentració serà el Parc de Sant Ramon, fent el recorregut habitual en direcció a la Plaça Sant Pol. Hi haurà molta animació i xocolatada per a grans i petits.

A la tarda, a partir de les 17:30 h, tindrà lloc el Canvi d’Atributs i la Presentació dels Reis Carnestoltes 2024 al cor de Platja d’Aro. El punt de concentració serà la Plaça de l’Ajuntament i tot el que passarà a partir d’aquesta hora és un secret molt ben guardat, que culminarà amb la transferència de poders entre els Carnestoltes sortints i entrants.

Consulteu la programació del Carnaval 2024 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.