Una quarantena de veïns i veïnes participen en un taller de barrets de Carnaval

La Colla Els Pimpons, Carnestoltes 2024, aquest dijous a la tarda ha organitzat un taller comunitari per a preparar un barret de Carnaval.

L’activitat s’ha dut a terme en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i ha tingut molt bona acollida perquè hi han participat una quarantena de veïns i veïnes, entre adults i infants.

Amb paciència, ganes de passar-ho bé i preparar-se un complement ben lluït per a gaudir de totes les activitats carnavalesques, grans i petits s’han confeccionat un barret de Carnaval ben original i fet ells.

Els Pimpons i l’Ajuntament han proporcionat tot el material, i els participants la seva imaginació i traça per aconseguir guarnir el barret amb tota mena de motius i detalls festius.

Aquest taller es duu a terme cada any just abans de l’inici del Carnaval, i en els darrers anys se n’encarrega la colla del Carnestoltes.

D’altra banda, el pròxim dilluns, 5 de febrer, la Biblioteca Mercè Rodoreda també organitza un Taller de Màscares Tribals Gegants, obert a infants a partir de cinc anys. El taller començarà a les 17:30 h i s’ha de reservar plaça enviant un correu electrònic a bmr@platjadaro.com amb el nom, cognoms i telèfon.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.