Activitats especials per commemorar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau

Cada 30 de gener, moltes escoles arreu del món celebren el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, amb l’objectiu de fomentar i reflexionar sobre els valors de l’educació en la tolerància, la solidaritat o la concòrdia, entre altres.

Una jornada que es va començar a commemorar l’any 1965 i recorda el llegat de Mahatma Gandhi, el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort.

A Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, enguany, la jornada es commemora entre aquest dimarts i dimecres. A l’Escola Fanals d’Aro, aquest dimarts, l’alumnat ha sortit al pati per a formar un símbol a favor de la pau i la no-violència (les fotos de la notícia pertanyen a l’Escola Fanals d’Aro). A l’Escola Els Estanys la commemoració tindrà lloc aquest dimecres per motius organitzatius del mateix centre. A l’Escola Vall d’Aro, fa uns anys, van decidir no celebrar cap activitat especial entorn el 30 de gener perquè entenen que s’ha de donar visibilitat als valors de la pau i la no-violència cada dia de l’any.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.