Novetats musicals setmana del 29 de gener

Bon dilluns amb bones temperatures! Segueix arribant nova música aquest 2024 a RPA. I com cada dilluns repassem les entrades més destacades de la setmana. Avui hem rebut 73 nous temes i aquí dintre descobrireu els que més ens han cridat l’atenció. Bona setmana amics!

NOVETAT DESTACADA

MARK KNOPFLER PRESENTA ‘AHEAD OF THE GAME’

Mark Knopfler publicarà el seu proper àlbum, ‘One Deep River’, disponible a l’abril a LP i CD. El disc conté 12 nous temes de Knopfler, elegants i sense presses, amb el seu càlid to vocal, la seva poètica narrativa i la seva habilitat melòdica a la guitarra, tan present i enlluernador com sempre.

Mark Knopfler presenta com a avenç del disc el tema ‘Ahead Of The Game’, una història malenconiosa, potser autobiogràfica, sobre un cantant i compositor que lluita per triomfar, amb un clàssic riff marca de la casa.

El tema que dóna títol al disc, One Deep River, reflecteix el profund afecte de Knopfler pel riu que travessa Newcastle, la ciutat de la seva infància. «Creuar el Tyne sempre és a la meva ment», diu. «És el que feies quan te n’anaves de jove i aquesta sensació és sempre la mateixa, cada vegada que ho fas. Tornes o marxes, però sempre connecta amb la teva infància. La seva força no desapareix”. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Turbotronic – Good Day
Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto & Dido – Thank you ( Not so Bad)
Jason Derulo & Michael Bublé – Spicy Margarita
Tiesto, Rudimental & Absolutely – Waterslides
Mikel Erentxun feat. Anni B Sweet – Tu y yo
Efecto Pasillo feat Caztro – Fantasia
Mago de Oz – Luna de sangre
Justin Timberlake – Selfish
Green Day – Bobby Sox
Tramma Hugsound – Tornar-ho a intentar
Laminal – Petjades fumejant
BTZ – Oasi

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.