L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona impartirà cursos a Platja d’Aro

L’Ajuntament i l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, aquest dimecres al migdia, han firmat un conveni per a posar en marxa el Campus Costa Brava a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

L’acord preveu la posada en marxa dels cursos aquest febrer, a l’Espai Cultural Masia Bas de Platja d’Aro, i una continuïtat i potenciació de l’oferta formativa.

És la primera vegada que l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona organitza activitats fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, fruit de la bona sintonia amb l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

“Vida quotidiana i humanisme” a partir de febrer

El primer se celebrarà a partir del mes de febrer sota el títol “Vida quotidiana i humanisme”. Serà un curs de vint hores, impartit en català i castellà, en modalitat presencial. El curs començarà el 9 de febrer i s’allargarà fins al 22 de març. El curs es desenvoluparà al llarg de set divendres, entre les cinc i les vuit del vespre. Hi ha una vintena de places disponibles. El curs va dirigit a persones que desitgin enriquir els seus coneixements, sense tenir en compte la seva formació o experiència vital.

El preu de la inscripció és de 165 euros, un preu que ja inclou les taxes administratives de la Universitat de Barcelona. També existeixen diferents descomptes. El període de matriculació ja està obert i es pot formalitzar aquí.

El programa “Vida quotidiana i humanisme”, promogut per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que forma part del Campus Costa Brava, té com a objectiu abordar com les accions de la vida quotidiana ofereixen una visió general de la filosofia, el pensament, tant des de l’òptica del raonament i l’evolució com del desenvolupament de la personalitat, fet que implica una immersió en la cultura i l’humanisme en les vivències rutinàries.

En cada sessió es tractarà un tema diferent com ‘La gestió del canvi’, ‘Història i desenvolupament del pensament. Dels grecs al segle XXI’, ‘La mitologia i el simbolisme: El llenguatge dels Mites i Llegendes’, ‘Comportament i Psicologia de la vida Quotidiana’, ‘Raonament, dogmes i l’humanisme des de la il·lustració’, ‘La gestió de la vida quotidiana’ o ‘El aporte de la educación universitaria al desarrollo humano’, conferència que forma part del Cicle de debats per a la reflexió i l’anàlisi del Club d’Opinió Liber Liber Cogitatio.

L’equip docent estarà format per Antonio Valdivia, Doctor en Ciències Socials, expert en Màrqueting i Ciències Empresarials, professor de l’IL3 – UB; Joel Rabal Pellicer, professor de Filosofia; Marc Lamuà, Polític i Doctor en arqueologia i llicenciat en Història i Història de l’Art; Andrés Cascio, Doctor en Psicologia, professor de l’IL3 – UB; Joan-Francesc Pont, Doctor Dret, jurista, humanista i catedràtic de Dret Tributari per la Universitat de Barcelona; Antoni Bou, Doctor en dret, jurista, gestor i humanista; i la participació de Joaquim Nadal, Catedràtic de la UdG i conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Cap a l’abril s’impartirà el curs “Humanisme i desenvolupament humà”, i abans de l’estiu volen impulsar-ne un relacionat amb les necessitats del sector turístic.

Quan conclouen els cursos, els participants reben un diploma acreditatiu de la seva participació en el curs.

Més de 63.000 estudiants s’han format a l’IL3-UB

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona té un quart de segle d’història i va néixer amb l’esperit de donar serveis a la societat. La seva missió, tal com s’explica en la seva web, és dotar les persones de continuïtat formativa perquè puguin complir els seus propòsits de desenvolupament professional i personal, així com ajudar les empreses i organitzacions a millorar la seva competitivitat a través de la gestió de coneixement.

En aquests vint-i-cinc anys de trajectòria han ofert més de 300 programes formatius, han acollit més de 63.000 estudiants, més de 1.400 docents i han tancat 1.800 acords nacionals i internacionals.

Actualment, posen a l’abast dels professionals una formació de qualitat amb un enfocament innovador, buscant sempre l’excel·lència acadèmica, no només en la metodologia i el rigor dels continguts, sinó també en la flexibilitat per fer-la accessible i compatible amb les exigències professionals i la vida personal.

Una oferta formativa que comprèn un gran ventall d’àrees de coneixement, en modalitats presencials, semipresencials o en línia, i amb titulacions de màster, postgrau i cursos d’especialització.

A més, acompanyen les organitzacions per identificar els desafiaments principals als quals s’han d’enfrontar dins dels seus negocis i poder respondre-hi, escoltant quins són els seus reptes i dissenyant propostes de valor amb un impacte real.

En l’àmbit internacional, participen en la investigació, el desenvolupament i la implementació de projectes vinculats a la formació contínua en l’àmbit europeu i mundial, especialment a l’Amèrica Llatina.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.