L’hivern ja és aquí!

Aquesta matinada, a les 4:27 h, ha arribat l’hivern astronòmic, encara que fa dies que la sensació d’hivern conviu amb nosaltres a causa de les temperatures gebradores i fredes a la matinada i extrems del dia. Els últims dies de tardor, la Vall d’Aro s’ha llevat cada dia amb paisatges tenyits de blanc pel gebre.

Des de principi de desembre, les temperatures mínimes han oscil·lat entre valors negatius (lleugerament inferiors a 0 °C) i entorn els 3 °C la majoria dels dies (amb valors puntualment una mica superiors) segons els registres de l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro.

La nova estació, la més curta de l’any, s’allargarà fins al 20 de març quan arribarà la primavera.

Encara que el pronòstic pels pròxims mesos s’ha d’agafar amb pinces i cal fer-ne seguiment cada dia, s’espera que sigui un hivern amb temperatures més suaus del que li correspondria a l’hivern català i no sembla que l’escenari de pluges hagi de canviar gaire.

Segons expliquen en aquest blog sobre meteorologia Àlex Meteo, tindrem un hivern condicionat per ‘El Niño’. Podeu llegir un interessant article sobre aquesta qüestió aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.