1a Jornada d’Impuls per una ocupació de qualitat amb una seixantena de participants

La regidoria de Promoció Econòmica, Aroimpulsa, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, celebra aquest divendres al matí i migdia, una trobada de debat sobre les necessitats reals de les empreses en l’àmbit de l’ocupació laboral, d’intercanvi d’experiències d’èxit i de propostes de millora, entre d’altres, amb l’objectiu de promoure la fidelització d’equips de treball i una ocupació més social i de qualitat.

Aquesta primera edició ha esgotat totes les places disponibles i són més d’una seixantena de participants, entre empreses i representants de diversos àmbits.

La jornada ha començat amb una benvinguda a càrrec de les autoritats locals i la conferència de la consultora i formadora d’empreses, Neus Vila, que ha parlat del salari emocional, concepte relacionat amb el benestar, la qualitat de vida i el fet que l’empresa o organització s’ocupi del seu personal, més enllà de les responsabilitats que tenen els treballadors i treballadores i les tasques que han de desenvolupar, un fet que aporta valor afegit.

També s’ha programat la taula rodona ‘Reptes de futur: fidelitzant un bon equip de treball’, amb la participació de diversos empresaris locals com Sònia Joanals, directora de l’Hotel Bell Repòs de Platja d’Aro; Christian Prat, gerent de Wanna Restaurant i Sushi d’Aro de Platja d’Aro; Paula Agustí, responsable RRHH d’Escampa Hotels Platja d’Aro; i Manel Canadell, president d’AdEM i fundador de la marca Cantamañanas. La taula està moderada per la consultora i formadora d’empreses, Neus Vila.

A continuació es farà una presentació dels recursos que ofereix l’administració.

En la segona part de la jornada s’ha programat una segona taula rodona amb la participació de Carles Arnall, gerent de les Carnisseries Arnall; Salvador Giraut, Conseller delegat de Mar Franc i president de Pimec Comerç Girona; Raquel Gonzaga, directora de Casa Hotel Santa Elena; i Josep Maria Pla, gerent del Càmping Les Medes. La taula està moderada per Vanessa Gómez, de l’agència de Comunicació i Màrqueting, Estudi33.

Finalment, al migdia, el xef de l’Hotel Restaurant Casamar, Quim Casellas, oferirà la xerrada ‘La recepta per a liderar un equip de treball’. I es farà la cloenda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.