La regidoria de Promoció Econòmica, Aroimpulsa, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, celebra aquest divendres al matí i migdia, una trobada de debat sobre les necessitats reals de les empreses en l’àmbit de l’ocupació laboral, d’intercanvi d’experiències d’èxit i de propostes de millora, entre d’altres, amb l’objectiu de promoure la fidelització d’equips de treball i una ocupació més social i de qualitat.
Aquesta primera edició ha esgotat totes les places disponibles i són més d’una seixantena de participants, entre empreses i representants de diversos àmbits.
![](https://news.rpa.cat/wp-content/uploads/2023/10/IMG_2376-1024x768.jpeg)
![](https://news.rpa.cat/wp-content/uploads/2023/10/IMG_2376-1024x768.jpeg)
La jornada ha començat amb una benvinguda a càrrec de les autoritats locals i la conferència de la consultora i formadora d’empreses, Neus Vila, que ha parlat del salari emocional, concepte relacionat amb el benestar, la qualitat de vida i el fet que l’empresa o organització s’ocupi del seu personal, més enllà de les responsabilitats que tenen els treballadors i treballadores i les tasques que han de desenvolupar, un fet que aporta valor afegit.
També s’ha programat la taula rodona ‘Reptes de futur: fidelitzant un bon equip de treball’, amb la participació de diversos empresaris locals com Sònia Joanals, directora de l’Hotel Bell Repòs de Platja d’Aro; Christian Prat, gerent de Wanna Restaurant i Sushi d’Aro de Platja d’Aro; Paula Agustí, responsable RRHH d’Escampa Hotels Platja d’Aro; i Manel Canadell, president d’AdEM i fundador de la marca Cantamañanas. La taula està moderada per la consultora i formadora d’empreses, Neus Vila.
A continuació es farà una presentació dels recursos que ofereix l’administració.
![](https://news.rpa.cat/wp-content/uploads/2023/10/IMG_2381-1024x768.jpeg)
![](https://news.rpa.cat/wp-content/uploads/2023/10/IMG_2381-1024x768.jpeg)
En la segona part de la jornada s’ha programat una segona taula rodona amb la participació de Carles Arnall, gerent de les Carnisseries Arnall; Salvador Giraut, Conseller delegat de Mar Franc i president de Pimec Comerç Girona; Raquel Gonzaga, directora de Casa Hotel Santa Elena; i Josep Maria Pla, gerent del Càmping Les Medes. La taula està moderada per Vanessa Gómez, de l’agència de Comunicació i Màrqueting, Estudi33.
Finalment, al migdia, el xef de l’Hotel Restaurant Casamar, Quim Casellas, oferirà la xerrada ‘La recepta per a liderar un equip de treball’. I es farà la cloenda.