Platja d’Aro Open Water Girona 2023 doblarà la participació i s’obre al públic infantil i juvenil

Aquest divendres s’ha presentat la segona edició de Platja d’Aro Open Water Girona que s’avança a primers de setembre. L’any passat va celebrar-se el 24 de setembre i, en aquesta ocasió, tindrà lloc el dissabte, 2 de setembre.

Els i les amants de la competició en aigües obertes poden escollir entre tres modalitats de travessia, les mateixes de l’any 2023: 1.500, 3.000 i 6.000 metres.

Com a novetat, també es crea una prova no competitiva per a nens i nenes de 500 metres per a majors de 9 anys (2014 i/o abans) complerts en l’any de l’esdeveniment.

L’organització ha explicat que, en aquesta segona edició, doblaran la participació respecte de la primera, quan van ser 80 participants. Enguany, se n’esperen al voltant de 160, i la mobilització d’unes 600 persones entre acompanyants i l’equip de la prova. Les inscripcions continuen obertes. A una setmana de l’esdeveniment, esta confirmada la presència d’esportistes de 25 clubs, 8 nacionalitats i 7 províncies espanyoles. Entre els esportistes, a més, està confirmada la participació de destacats esportistes com Guillem Pujol o Judith Navarro.

L’organització també ha remarcat que Platja d’Aro Open Water Girona vol esdevenir una experiència en familia, on cada esportista se senti protagonista i on prevalgui la qualitat més que la quantitat.

El vessant competitiu s’acompanyarà d’un village amb diferents propostes pels participants.

Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró és el primer municipi de la península en acollir l’esdeveniment, que s’ha convertit en una de les proves esportives més destacades de les Illes Canàries amb un miler de participants i dotze edicions. En aquest sentit, una representació platjarenca encapçalada per l’alcalde, Maurici Jiménez, es desplaçarà fins a Canàries a mitjans setembre per a conèixer la prova i promocionar l’edició 2024 de Platja d’Aro.

L’alcalde, Maurici Jiménez, i el regidor d’Esports, Marc Medina, durant la presentació ha dit que la celebració de diferents esdeveniments esportius de prestigi nacional i internacional al llarg de l’any, son la millor mostra del compromís que té el municipi amb l’esport, el foment d’uns hàbits saludables i la promoció de la població com a destí de turisme esportiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.