Una exposició i diverses competicions per commemorar el 50è aniversari del Club Tennis d’Aro

Durant aquesta setmana, el Club Tennis d’Aro celebra el cinquantè aniversari de l’entitat esportiva.

El Club Tennis d’Aro va néixer l’any 1973, essent el primer Club de la Costa Brava dedicat a aquest esport que, aleshores, encara no gaudia de l’ampla difusió que té actualment.

Des de l’inici, el foment, la pràctica i la difusió de l’activitat física i de l’esport, especialment del tenis, han estat els fonaments de l’entitat, promovent el desenvolupament d’aquesta activitat, amb especial dedicació a la formació.

A més, el Club Tenis d’Aro gaudeix d’altres serveis addicionals com poden ser, l’organització de competicions obertes a tothom, trencant la tònica d’altres clubs en què només s’admeten socis, Escola de Tennis, Gimnàs, Sauna, Casals i Cursets de Natació en la seva piscina, que fan d’aquest Club, un dels més polivalents de la Costa Brava.

Cal esmentar, també, la ubicació en plena natura de les instal·lacions i la tranquil·litat per practicar tots aquests esports, o senzillament per passar una estona relaxada en la terrassa de la zona de restauració.

A la dècada dels 70 es van disputar la Copa Annie Soisbault i el Campionat d’Espanya d’aficionats.

A la dècada dels 80 es van disputar la Copa Jean Borotra, La Copa Valerio, La Copa Galea, La Copa de S.M. Reina Sofia, El Torneig Fiat de Llegendaris del Tenis, la Fase Final de la Copa del Sol, el Campionat d’Espanya de Veterans i el Campionat de Presidents de Clubs de Tennis d’Espanya.

A la dècada dels 90 es van disputar la Copa del Sol (conquerida a l’any 1991 pels jugadors del club platjarenc), Campionat d’Espanya de Veterans, Campionat de Catalunya Sub-13, Màster del Circuit Juvenil d´estiu de Catalunya, i Famac Catalonia Open en cadira de rodes.

Actualment, cal destacar la celebració de l’ITF femení amb la participació d’esportistes nacionals i internacionals de primera divisió. O l’Open Nocturn de Pàdel, que té lloc aquesta setmana, i que aplega més de 500 participants. Al llarg de l’any també se celebren oberts com el Campionat de Catalunya Sub-11, Campionat d’Espanya de cadira de rodes, i competicions de totes les categories corresponents a circuits Gironins, Catalans i d’Espanya, així com tota mena de competicions reservades a socis.

En el marc de la setmana de commemoració del mig segle de vida, el Club Tennis d’Aro ha organitzat diferents competicions i una exposició fotogràfica retrospectiva (que s’activarà pròximament a la web del Club Tennis d’Aro). Us n’avancem algunes imatges.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.