L’Associació d’Empresaris signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Jordi Comas

El president de l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró (ADEM), Manel Canadell, i la presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, han signat un conveni de col·laboració a la seu de la fundació, a Platja d’Aro, per col·laborar en diversos àmbits que tenen com a fonament la indústria turística, la que genera més activitat econòmica al municipi.

El conveni, a l’estil del anteriors que ha signat la fundació, fomenta l’intercanvi d’informació entre l’associació empresarial i la fundació, amb la finalitat que totes dues organitzacions es donin suport en els actes que organitzen al llarg de l’any i puguin assistir-hi de forma preferent.                    

L’últim conveni signat per la fundació va ser amb el Club Tennis d’Aro, i amb les mateixes finalitats.

D’aquesta manera,  la Fundació Jordi Comas Matamala continua mostrant la seva voluntat de continuar treballant per vincular més persones i més entitats col·laboradores al seu propòsit i raó de ser, que és la de debatre sobre el fenomen turístic als públics més diversos d’arreu del territori.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.