Novetats musicals setmana del 12 de juny

Aquest dilluns hem rebut 69 nous temes a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

‘Your Arms’ és el nou tema de Birdy, esplèndid, mentre esperem l’arribada del seu nou àlbum.
Aquí hi ha l’esperada cançó inèdita de Birdy que arriba en aquest àlbum que acaba de canviar de data però no de compromís.
Si va ser un lleu desengany el canvi de data de l’àlbum, en regalar-nos aquesta cançó per esperar, ha valgut la pena. Molt Molt.

La mateixa artista britànica ha confirmat aquesta mateixa setmana el canvi de data del disc. Del 14 de juliol, previst inicialment, s’ha passat al 18 d’agost: ‘Portraits’.

Birdy confirmava que “El meu nou disc sortirà ara el 18 d’agost, perdó per fer-los esperar altres setmanes però espero que pensin que val la pena. Mentrestant, volia compartir amb vosaltres una cançó de Portraits com avançament, es diu ‘Your Arms’ alguns de vosaltres m’heu sentit tocar-la en viu a la gira. Espero que us encantarà, arriba aquest divendres”.

Recordem que a l’abril Birdy ens presentava el segon avenç del seu àlbum ‘Portraits’ amb ‘Heartbreaker’. Aquí feia un salt cap a allò desconegut impregnant el seu estil de cantautora d’una energia fresca i una producció nova inspirada en els sons dels anys 80. Es mostrava així una altra cara de l’artista britànica per completar el primer avenç, ‘Raincatchers’. Esperem que aquest ‘Yor Arms’ us agradi tant com a nosaltres!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Aitana – Las babys
Dom Dolla & Nelly Furtado – Eat your man
Miki Nuñez – Más de la cuenta
Jason Derulo – Slow Low
Sam Smith with Madonna – Vulgar
Shawn Mendes – What the hell are we dying for
Tiesto – Yesterday
Ed Sheeran – A Beautiful Game
Purple Disco Machine – Bad Company
Les Montses – Fes m’ho tot
Uri Santafé & Lamliki – Més fort

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.