Una quarantena de participants en la jornada ‘Quins són els pronòstics turístics del turisme a la Costa Brava’

Es tracta d’una iniciativa del Diari de Girona amb el patrocini de CaixaBank i la col·laboració de l’Ajuntament

Poc després de les 10 h, ha començat a s’Agaró la jornada ‘Quins són els pronòstics turístics del turisme a la Costa Brava’ que pretenen reflexionar i analitzar cap a on ha d’anar el turisme i l’hostaleria a la Costa Brava, tractant les tendències actuals, l’ocupació i la sostenibilitat.

La jornada ha començat amb la intervenció de Josep Callol, director del Diari de Girona, el qual ha donat la benvinguda en els assistents.

A continuació, ha intervingut l’alcalde, Maurici Jiménez, el qual ha destacat que l’aposta del sector turístic i les institucions ha de passar per oferir en els visitants una experiència que els faci sentir extraordinaris, oferint-los una oferta diferencial a cada nucli, cada població o cada territori, en un marc estratègic comú.

La programació també inclou una ponència de Roser Prats, responsable d’Hotels&Tourism a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank i la celebració d’una Taula d’experts amb la participació de Miquel Gotanegra, president de l’Associació de càmpings de Girona; Enric Dotras, vicepresident 3r del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona; Bàrbara Halle Boix, presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Costa Brava Centre; i Oriol Puig, subdirector del Diari de Girona com a moderador.

La clausura va a càrrec de la regidora de Turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, Jenny Xufré.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.