Aitor Tendero, candidat de Partit Autònoms, presenta la seva llista per a les Municipals 2023

Tendero l’ha presentat com un equip molt transversal, que s’estima el municipi i amb ganes de millorar-lo

Aitor Tendero ha presentat, aquest vespre, la llista de Partit Autònoms a les Municipals 2023 que se celebraran el diumenge, 28 de maig.

El candidat de Partit Autònoms ha explicat que “és un equip conformat per persones amb ganes de millorar el municipi, un grup molt heterogeni, amb persones de molts àmbits i edats diferents, però que coincideixen en la seva estima per Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró”.


“Ens trobem cada dia els mateixos impediments i mancances, veiem que hi ha moltes coses del municipi per millorar, i per això hem decidit organitzar-nos”.

“Som una opció de poble, que representarà al poble, per donar un nou impuls a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró”, ha conclòs, Aitor Tendero.

A continuació podeu trobar informació, facilitada pel mateix partit, entorn cadascun dels membres de la llista:

Aitor Tendero: aitor-tendero-candidat-a-les-eleccions-municipals-2023-pel-nou-partit-autonoms

Albert Surís: Jubilat. Caporal de la Policia Local. Llicenciat en Dret. President del Club de Tir Olímpic del municipi. Ha prestat servei al municipi quasi 40 anys. Li encanta l’esport i el tir olímpic.

M Carmen Úbeda: Dinamitzadora del teixit empresarial. Molt arrelada i involucrada en el teixit empresarial, és una dinamitzadora nata, empresària des de fa 23 anys. Li encanta el submarinisme i estar en família.

Toni Rodriguez Mir: Expert en mercats financers i coordinador del CE. Ve d’una família que porta moltes generacions al municipi i que sempre ha estat implicada en el seu creixement. Apassionat pels esports, però sobretot el futbol, el submarinisme i la lectura.

Samantha Serna: Directiva del sector sanitari. Més de 10 anys coordinant una empresa sanitària del municipi. Estudia antropologia social i l’evolució humana. Amant de la natura i els animals, també de viatjar.

Valerio Romero: Taxista. President de l’associació de taxistes autònoms del municipi els últims 10 anys. Apassionat de la natura i el futbol.

Meritxell Bona: Estudia Química. És com a mínim la 4a generació d’una família del municipi. Esportista d’elit del món de l’hípica.

Toni Sanchez: Llicenciat en ADE. Empresari venda en línia i d’una immobiliària a s’Agaró. Fill d’emprenedors del municipi. Li agrada el pàdel i la bici de muntanya.

David Schelvis: Gestor aeronautic i Master en Business management. Va començar a venir a Platja d’Aro des de petit, li va agradar i s’hi va quedar.

Marta Ibañez: Fisioterapeuta. Membre de diverses associacions. Ha tingut negoci molt de temps, és una persona molt crítica i li agrada viure el moment.

Thalia Delgado: Venedora en una gran superfície. Filla del municipi, pares emprenedors, li encanten els animals, practica la dansa urbana i li agraden molt les xarxes socials.

Mauro Gaston: Autònom del sector hostaler. Empresari del municipi des de fa més de 20 anys, esports, sortides a la muntanya, la natura i els animals. També li encanten els cotxes i motos clàssics.

Bryan Carmona: Empresari d’un restaurant del Passeig Marítim de Platja d’Aro. Fill i emprenedor del municipi, li encanta la gastronomia, l’etnologia, la lectura, el cinema, l’esport i la política.

Marjan: Dissenyadora i professional del sector hoteler. És una artista. Ha col·laborat amb el Parlament Europeu Jove.

M. Carmen Comas: Responsable del Pàrquing Saba. Porta tota la vida al municipi.

Loli Guirado: Empresària de l’hostaleria i la moda. A prop dels 50 anys residint al municipi, regidora a l’Ajuntament en anteriors mandats, a la directiva de l’Associació del Petit Comerç i Turisme. Molt involucrada al teixit empresarial i social. La seva passió és la família.

Koldo Ortega: Periodista esportiu i empresari del sector turístic. L’apassiona el seu municipi, l’esport i l’estratègia.

Josep Dalmau: Jubilat. Emprenedor i ha estat jutge de pau i president del CAF 12 anys. Li agrada la natura, els animals, la pesca i la música.

Calixto: Taxista al municipi des de fa 16 anys i el seu temps lliure l’aprofita per a la moto i els escacs.

Cati Gibert: Professora. Fa més de 40 anys que està lligada al municipi i li agrada passar el temps tenint converses amb bones amistats i cuidant la família.

Dani Biadiu: Analista de finances Startup. Apassionat del tenis, li agrada anar a caminar i la lectura.

M. Trini Càmara: Empresària del municipi. Fa més de 22 anys que té negoci al municipi. Li encanta viatjar, el senderisme i la música.

Guiu Duran: Agent immobiliari nascut d’una família que fa generacions que és al municipi. El que més li agrada fer és viatjar, provar nous restaurants amb amics, la música, la borsa i ara també el seu fill.

Eugeni Yusu: Viu i treballa al municipi, en una immobiliària a S’Agaró. Juga al pàdel i el tenis.

Coral Garcia: Estudiant d’educació infantil. Amb una família emprenedora del municipi, té una visió jove molt desperta. Els seus hobbies són el disseny i les xarxes socials.

Sergi Samblàs: Informàtic i consultor tecnològic. Fa més de 15 anys que és al municipi. És esportista i li agrada la fotografia i la moda.

Maria Diaz: Va estudiar Educació infantil. Té un perfil emprenedor, apassionada del cinema i enamorada dels animals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.