Comença la reforma de l’espai de barbacoes de Castell d’Aro

El projecte vol reactivar la vida social a l’espai que actualment està infrautilitzat i oferir a la població i visitants un nou indret de trobada social amb múltiples usos

La Plaça de la Indústria està situada a l’Avinguda Carrilet, entre les naus de la zona industrial de Castell d’Aro.

Fins ara, l’espai acollia una zona de pícnic amb diverses taules de fusta i barbacoes. Però, amb el pas del temps, s’havia degradat molt i havia quedat infrautilitzada.

El projecte de reforma de la plaça, segons ens ha explicat la regidora d’Urbanisme, Montse Rovira, pretén revitalitzar tot l’espai amb un disseny modern i engrescador perquè tindrà múltiples usos. A més, la plaça està en un punt molt estratègic perquè per davant, al llarg de l’any, hi passen milers usuaris i usuàries de la Via Verda del Carrilet, que travessen el nucli castellarenc per l’Avinguda Carrilet.

Les obres per remodelar la plaça han començat després de Setmana Santa, més tard del que havia previst l’Ajuntament. L’endarreriment ha estat per causes externes en el consistori.

Els treballs s’allargaran uns tres mesos, fins al juliol. L’obra té un cost d’uns 250.000 euros i afectarà tot l’espai.

La plaça ha d’esdevenir un nou punt de trobada per a les famílies del municipi i visitants, de descans i lleure, amb zones enjardinades, nova zona de barbacoes, colors vius i il·luminació festiva, i una taula que fa de fil conductor entre els espais de la plaça amb seients propis, però preparada perquè se’n puguin posar més i puguin gaudir-ne persones que es desplacin amb cadira de rodes o famílies que portin un cotxet d’infant.

La seva reactivació també ha de contribuir a dinamitzar tot l’entorn del carril bici, el centre BTT i que sigui un espai de celebracions socials. Un procés d’embelliment d’aquest estratègic accés en el nucli castellarenc que s’ha acompanyat, fa uns mesos, de la plantació de més vegetació i l’arranjament de les voreres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.