Un taller de punts de llibre d’origami enceta la programació de Sant Jordi

Diumenge, 23 d’abril, serà el dia més atapeït

Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró ha començat a escalfar motors per a la diada de Sant Jordi, aquest dimarts a la tarda, amb un taller de punts de llibre d’origami a càrrec de Vidafont Paper.

Dijous, a partir de les 19 h, a la mateixa biblioteca, tindrà lloc la següent activitat. Els i les amants dels cuplets i les lectures d’enamorats es delectaran amb l’espectacle ‘Ai, amor!’ a càrrec de la popular actriu Mont Plans; i tot seguit, refrigeri i lliurament de premis de les categories de joves i adults dels dos concursos convocats en aquestes dates: 13è concurs Cartes d’amor… o no!, i del 27è concurs de dibuix.

Divendres, a partir de les 17.30 h, la biblioteca ha organitzat l’Hora del conte amb la proposta Sant Jordi i altres contes del món, a càrrec Sensedrama Teatre, com a prèvia de l’entrega de premis de les modalitats infantils dels dos concursos.


Diumenge, 23 d’abril, bona part de les activitats es desenvoluparan entorn de la Masia Bas de Platja d’Aro, però també se’n faran a l’interior de la biblioteca i a l’Av. de s’Agaró de Platja d’Aro.

Als jardins exteriors de la Masia Bas hi haurà l’espai de joc Van de Bòlid a càrrec de Pájaro Carpintero (10-14 h); fira d’entitats amb estands i tallers i jocs per a menuts d’1 a 3 anys amb La Milana Juganera (10-14 h i 16-19 h). També s’ha organitzat una sessió de lectures d’arreu (10.30 h), un espectacle amb el Mag Nil (11 h), el lliurament de premis del Concurs literari de gent gran i la presentació del llibret que en recull les obres guanyadores i participants (11.45 h), una exhibició de twirling (12.30 h) i l’espectacle infantil La Bona Vida amb la companyia 2 Princeses Barbudes.

A l’interior de la biblioteca es podrà trobar de les 9.45 a les 14 h un Book Escape -nivells per infants i adults- a càrrec de Tot Jugar (amb inscripció prèvia a bmr@platjadaro.com) i un racó de jocs de taula.

Finalment, entorn de l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro se celebrarà la 15a Trobada de Puntaires de Catalunya (10-13 h).

I és clar, al centre de les viles hi haurà parades de llibres i roses com marca la tradició.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.