Novetats musicals setmana del 10 d’abril

Avui, com cada dilluns hem rebut les novetats musicals publicades arreu del món. 75 nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Celine Dion presenta Love Again, l’àlbum amb la BSO de la pel·lícula del mateix nom.
I aquest és el single de presentació que com no podia ser d’altra manera també du per nom, “Love Again”.
Love Again (Banda Sonora Original) sortirà a la venda el 12 de maig, el mateix dia que la pel·lícula s’estrena cinemes. L’àlbum de 14 temes compta amb cinc noves cançons de Celine Dion, incloent-hi la cançó principal “Love Again”, que es publica avui, juntament amb sis grans èxits de Celine i tres temes seleccionats de la música de la pel·lícula. És el primer llançament de música nova de Celine des del seu àlbum Courage de 2019.

“Em vaig divertir molt fent aquesta pel·lícula. I tenir el privilegi d’aparèixer amb els actors bells i talentosos Priyanka Chopra Jonas i Sam Heughan en el meu primer llargmetratge és un regal que apreciaré per sempre. Crec que és una història meravellosa per sentir-se bé i espero que a la gent li agradi, i que també li agradin les noves cançons.” – Celine Dion.

Protagonitzada per Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan i Celine Dion (en el seu primer paper cinematogràfic), Love Again inclou onze cançons de Celine que s’entreteixeixen a la narrativa de la pel·lícula i els seus personatges. En una entrevista recent amb la revista People, Sam Heughan va declarar: “la música de Celine, en certa manera, uneix el meu personatge i el de Priyanka”, i Priyanka Chopra Jonas va afegir: Love Again és “la nostra oda a Celine”.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Ariel Rot – La ultima cena
Elefantes – Luciernagas y mariposas
Kelly Clarkson – Me
Juanes – Ojala
Lewis Capaldi – Wish You The Best
Lola Indigo feat Quevedo – El tonto
Miss Caffeina – Y de repente
Demi Lovato – Heart Attack (Rock Version)
Miley Cyrus – Jaded
Ivette Nadal feat Manolo Garcia – Cançó per a tu
Lal’Ba featDelafe y las Flores Azules – Que es pari el món
Les Montses – Ballant amb llops
Pel De Gall – Cada minut
Sexenni – Bora bora

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Que tingueu una càlida i primaveral setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.